GARANTI OG SERVICE HOS OPTIK HALLMANN

FOR OS EN SELVFØLGE

Med kompetent rådgivning og stilfornemmelse støtter vi dig i din jagt på de perfekte briller, komfortable kontaktlinser eller førsteklasses høreapparater. Også efter købet står vi dig gerne bi: Vores imødekommende service er prikken over i’et, når det gælder din tilfredshed!

Disse serviceydelser kan vi tilbyde dig:

Tilfredshedsgaranti 
Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med dine nye brillers syns- og bæreegenskaber, bytter vi dem inden for 6 uger efter udleveringen.

Tilvænningsgaranti
Takket være vores høje kvalitetskrav giver vi dig 6 uger tilvænningsgaranti på dine briller. Inden for dette tidsrum kan du uden videre få dem byttet eller returnere dem.

Security-pakke
Med den omfattende security-pakke er dine briller sikret mod brud, beskadigelse, tyveri eller bortkomst: I tilfælde af skade får du en tilsvarende brillemodel til 50 % af købsprisen (ved kampagnetilbud 50 % af brillernes værdi). Denne beskyttelse gælder i 2 år fra købsdatoen for alle de briller, som vi har lavet.

Kvalitetsgaranti
Hos os får du den pålidelige kvalitet, som forventes af en ejerledet øjenoptikmester-virksomhed.

Brille-tjek
For at dine briller altid er på toppen, sørger vi for at rense dem med ultralyd, stramme op på skruer, tjekke, hvordan de sidder og hvordan pasformen er, ligesom vi om fornødent udskifter deres næse-puder.

Synsprøve
Ved køb af briller finden vi frem til din præcise synsstyrke med en gratis synstest. Om fornødent kan du tage en foreløbig test online for at danne dig et førstegangsindtryk af din synsstyrke.

Producentgaranti
Ved køb af et høreapparat i Tyskland får du et års garanti og ved briller sågar to års garanti. I Danmark udgør garantiperioden derimod 4 år ved høreapparater og 2 år ved briller.

Tag et udvalg af stel med hjem
Du er ikke helt sikker på, hvilket brillestel der passer bedst til dig? Hos os kan du tage dine ønskemodeller med hjem og udvælge dine favoritter der.