OM OPTIK HALLMANN

SE MERE OG HØR BEDRE

„Optikeren i nærheden af dig“: I mere end 25 år har vi stået for den bedste service inden for optik og akustik. Vi er repræsenteret med mere end 70 afdelinger fordelt over hele Tyskland og Danmark – Du kan til enhver tid stole fuldt ud på kvalitet og service hos os.

Livets sanser: Vores forretningsfilosofi

Vi anser ikke blot det at kunne se og høre som en nødvendighed. Vores øjne og ører er langt mere end blot kropsdele vi skal sørge for der fungerer – de sørger for livskvalitet. Vi vil gerne hjælpe dig med at genvinde og bibeholde denne livskvalitet. Ved hjælp af vores omfangsrige service bidrager vi til, at vi i fællesskab ikke blot finder det helt rigtige produkt til dig, men at du også får rigtig lang glæde af det.

Der ser ud af succes: Jobs hos Hallmann

Udover en førsteklasses produktkvalitet satser vi frem for alt også på vedvarende service. Det er f.eks. omhyggelig rådgivning og præcise syns- og høreprøver. For at vores kunder kan stole på os og vore kompetencer på lang sigt, er vi altid på udkig efter engagerede og kvalificerede medarbejdere til vores afdelinger i Tyskland og Danmark.

Hvis du er interesseret, ser vi frem til at modtage din ansøgning:
Optik Hallmann GmbH
Große Straße 8
24937 Flensburg

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive: Tlf. +49 461 / 318 6272 verwaltung(at)optik-hallmann.de