Din vej til et høreapparat

TEST, PRØV, HØR

Gode ting tager tid: for at du kan nyde den optimale hørelse, er det absolut nødvendigt at få lavet grundige høretests samt prøve produkter. Vi præsenterer proceduren her:

1. skridt: undersøgelse hos en ørelæge

En forringelse af hørelsen er ikke noget man umiddelbart lægger mærke til lige med det samme, for det sker lidt efter lidt fordelt på et længere tidsrum. Så snart du fornemmer det første tegn på at din hørelse er blevet dårligere, bør du aftale tid hos en ørelæge. Der bliver foretaget en høreprøve og evtl. udstedt en ordinering til et høreapparat.

2. skridt: rådgivning hos Optik Hallmann

Vi rådgiver dig personligt i en af vore afdelinger, for at hjælpe med at vælge det rette høresystem til dig. Udover den nøjagtige høreprofil er det ved produktvalget også komfort og kosmetiske synspunkter der spiller en væsentlig rolle.

3. skridt: afprøvning af flere apparater

Vi giver dig flere produkter med hjem. Du må teste dem i hhv. ca. to uger. Således har du mulighed for at teste alle egenskaber i din hverdag – som f.eks. når du kører bil, taler i telefon, ser fjernsyn eller på dit arbejde.

4. skridt: finjustering og endelig kontrol hos Optik Hallmann

For at sikre dig den bedst mulige hørelse, gennemfører vi en endelig kontrol af det produkt du vælger. Det indebærer også en gentaget høremåling, for at kunne foretage eventuelle finjusteringer på apparatet.

5. skridt: endelig ordinering hos ørelægen og afregning

Afsluttende vil ørelægen foretage en grundig høretest. Hvis der denne gang ikke er tegn på mangler, modtager du den endelige ordinering til høreapparatet, denne ordinering skal vi bruge her hos Hallmann til at afregne overfor din sygeforsikring.