HØREAPPARATER HOS HALLMANN

ALTID ET ÅBENT ØRE

Anderledes end med briller, så er de fleste mennesker ikke ligefrem glade for at komme til at gå med høreapparat. Vi vil dog gerne hjælpe dem af med denne angst for at det er store klodsede apparater med pibende tilbagekoblingslyde: de høreapparater man bruger nu om dage er udrustet med den mest moderne digitale teknik og sørger således for optimal forståelse i alle livets forhold. Samtidig er mange modeller konciperet sådan, at de kan sættes i øret og derfor er næsten usynlige for alle andre.

Vi kan godt forstå de betænkeligheder vores kunder har, inden de for første gang kommer til at gå med høreapparat. Men et står fast – så snart de har mærket hvordan apparatet gør hverdagen lettere, har de ingen skrupler mere. Den fælles fjernsynsaften, stimulerende samtaler, musiknydelse eller et besøg i teatret – det er blot nogle af de situationer man kan få lov til at nyde med et høreapparat: livskvalitet.

Din nye høre-oplevelse

Vi rådgiver dig individuelt for at finde frem til den helt ideale model til dig. Med udgangspunkt i din læges undersøgelser og dine egne, personlige ønsker mht. komfort og pasform, anbefaler vi dig forskellige produkter. Derudover får du hos en kvalificeret tilpasning, hvortil der bruges ultramoderne teknologi.

Din vej til et høreapparat
Værd at vide om den menneskelige hørelse